Deadline
28 Jul
Country
Sweden
Location
Sandviken
Job-ID
R0037955
Job category
Sales and Product Service

Alleima är en världsledande tillverkare av högförädlade produkter i avancerade rostfria stål, speciallegeringar samt metalliska och keramiska motståndsmaterial för de mest krävande industrierna. Alleima och Tube divisionen är världsledande inom området rörprodukter av avancerade legeringar och rostfria specialstål. Våra produkter och vår service bidrar till ökad produktivitet, processäkerhet och kostnadseffektivitet och tillsammans med våra kunder arbetar vi för att utvecklas och stå redo att möta framtidens behov på en ständigt växande global marknad.

Vill du ha ett jobb där du kan arbeta självständigt och bygga ett brett kontaktnät? Är du intresserad av att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö? I så fall ser vi fram emot din ansökan.

Placeringsort Sandviken.

Din roll

I rollen som Sales Support ansvarar du för hanteringen av våra kunders order från start till levererad produkt. I rollen använder du din förmåga att binda saker samman mellan många olika funktioner samt att stötta produktchefer och säljteam i det dagliga arbetet. Denna roll säkerställer att vi har korrekt och uppdaterad information i våra system kring de produkter som du är ansvarig för.

Arbetsuppgifter innefattar:

  • Orderhantering i M3 systemet.
  • Vara kontaktpersonen när de gäller service, sälj och kundkontakt med frågor kring tillgänglighet, leveranstid, orderstatus och priser.
  • Hantering av all orderdokumentation samt se till att underlagen är korrekta inför fakturering.
  • Vara kontaktpunkt mellan sälj / Kund och produktion
  • Aktivt identifiera förbättringsmöjligheter och därmed bidra till vår kontinuerliga utveckling.
  • I rollen har du ett nära och proaktivt samarbete med kollegor, chefer och andra intressenter i organisationen.

Din Profil

Vi söker dig som tidigare arbetat inom administration och har minimum en tekniskt gymnasial examen och en högre utbildning meriterande. Erfarenhet från stålindustrin alternativt någon form av utbildning i materiallära med inriktning stål är meriterande. Du som person trivs i en kundnära miljö och är inriktad på att utvecklas inom företaget över tid. Du har tidigare arbetat i ERP systemet Infor M3 så är detta meriterande. Då vi är lokaliserade i Sverige och arbetar i en global koncern är det viktigt att du känner dig bekväm med både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Dina personliga egenskaper är avgörande för denna roll och ditt driv är avgörande för att trivas. Du som person är en noggrann, strukturerad och serviceinriktad som inte har några problem med att fråga efter den information du behöver. Med dina kommunikativa och ödmjuka egenskaper bygger du starka relationer med din omgivning, du gillar att ta ansvar för din del i jobbet och uppskattar att vara en viktig lagspelare.

Vad du kan förvänta dig av oss

På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.

Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.

Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare

Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.

Övrig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jane Eriksson, rekryterande chef, +46 70 205 39 77

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sara Kühner, ansvarig rekryterare, +46 76 495 02 40

Fackliga kontaktpersoner:
Maria Sundqvist, Akademikerföreningen, 070 651 73 81
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna, 070 314 24 43
Mikael Larsson, Unionen, 070 307 30 48

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-28

På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov som gör att vi uppnår våra affärsmässiga mål genom vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com