Deadline
19 May
Country
Sweden
Location
Sandviken
Job-ID
R0037515
Job category
Manufacturing

Är du en industrielektriker som letar efter nästa utmaning? Skulle du trivas i en roll som ställer krav på flexibilitet och samarbete? Då ser vi fram emot din ansökan!

Alleima, Division Strip är marknadsledande inom speciallegerade och rostfria band. Våra produkter och vår service bidrar till ökad produktivitet, processäkerhet och kostnadseffektivitet och tillsammans med våra kunder arbetar vi för att utvecklas och stå redo att möta framtidens behov på en ständigt växande och global marknad.

Vi söker nu en driven elektriker till vår dagtidsstyrka som är delaktig i och bidrar till att förbättra vår produktion med avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhåll.

Ständiga förbättringar är vår vardag och vi har ambitionen och engagemanget att erbjuda teknisk expertis och leverera service i världsklass.

Arbetsuppgifter

Som elektriker med områdesansvar på Strip kommer du att jobba med avhjälpande-, förebyggande-, förbättrande-underhåll, och i den här rollen främst mot förebyggande och förbättrande underhåll av maskinparken. Du gör detta i nära samarbete med driften och kollegor för att säkerställa att vår produktion presterar så bra som möjligt. I rollen ingår också att planera och bereda ditt eget arbete samt att sprida kunskap om den tekniska utvecklingen inom avdelningen. Arbetet utförs alltid i enlighet med Alleimas rutiner för hälsa, miljö och säkerhet.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot el och kanske främst mot industrin, alternativt att du har arbetslivserfarenhet som anses likvärdig av arbete med el underhåll. Du har goda kunskaper av att kunna läsa och förstå el ritningar samt kunskap i Officepaketet. Har du ett brett tekniskt kunnande och god kännedom om styrsystem och felsökning är det meriterande. Du behöver hantera svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper – du är serviceinriktad och lägger stort värde i bra dialoger och bygger relationer på tillit och förtroende. Du har förståelse och förmåga för att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten och är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Detta är viktigt då du både självständigt och i grupp ska kunna planera samt utföra underhållsåtgärder med hjälp av nödvändiga interna och externa kontakter.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad du kan förvänta dig av oss

På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.

Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.

Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare

Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.

Att arbeta med oss

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!

Skiftformen är dagtid.

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mats Jansson, rekryterande chef, +46 70 641 53 08

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:

Josephine Marklund HR-Generalist +46 72 084 80 93

Facklig kontaktperson

Ilkka Kallio, IF Metall, +46 70 241 20 85