Deadline
21 Apr
Country
Sweden
Location
Sandviken
Job-ID
R0037367
Job category
Manufacturing

Alleima strävar ständigt efter att höja prestandan och tillgängligheten av våra anläggningar, söker vi nu passionerade och drivna Mek-tekniker till Borrstål 09. Hos oss är säkerheten alltid i fokus och vi är dedikerade till att leverera teknisk expertis och service i världsklass. Initiativ, innovation och ständiga förbättringar är vår vardag och vi har ambitionen och engagemanget att erbjuda teknisk expertis och leverera service i världsklass.

Din Roll

Som Mek-tekniker blir du en viktig del av vårt underhållsteam som ansvarar för att optimera både Borrstål och Färdigställning 13. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa att produktionsutrustningen fungerar smidigt genom strukturerad analys, planering, och genomförande av underhållsaktiviteter. Du kommer även att delta i projektledning vid investerings- och ombyggnadsprojekt, där ditt tekniska kunnande är avgörande för framgång.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Ansvar för underhåll och förbättring av produktionsutrustning för att säkerställa driftsäkerhet och kostnadseffektivitet. Upprätta, utföra och anpassa FU-planer samt utföra planerat avhjälpande underhåll.

  • Tillhandahålla tekniskt stöd och kompetens samt hantera kommunikationen med driften.

  • Delta i planeringsprocessen och ansvara för genomförandet av underhållsåtgärder.

  • Prioritera säkerheten i alla arbetsmoment och följa etablerade rutiner och processer för säkerhet, hälsa och miljö.

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, och arbetsformen är för närvarande dagtid, men beredskap kan förekomma.

Din Profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med inriktning mot teknik eller mekanik. Alternativt har du arbetslivserfarenhet som anses likvärdig. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete och ett brett och djupt tekniskt kunnande om industriella anläggningar, vilket är meriterande. En förutsättning för att lyckas i arbetet är en god förmåga att läsa och tolka ritningar samt god datavana och förståelse att arbeta i olika IT-system. Om du har arbetat i underhållssystemet Maximo är detta meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska, och då vi arbetar i en internationell miljö ser vi gärna att du även har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av din goda samarbetsförmåga, nyfikenhet och systematiska arbetssätt. Du är innovativ, och med din goda ledarskapsförmåga driver du självständigt mindre och medelstora projekt, samt medverkar i investeringsprojekt som teknisk sakkunnig och utförare. Det är viktigt att du har stor förmåga och förståelse för systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten. Vi är övertygade om att du med hjälp av engagemang, kloka frågor och ett nära samarbete internt och externt kommer att bidra till framgång hos oss. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta strukturerat och att samarbeta med andra i, och utanför vårt team samt känna dig bekväm med att prioritera aktiviteter och arbeta mot deadlines.

Vad du kan förvänta dig av oss

På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.

Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.

Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tankesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare

Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.

Övrig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Martin Hansson, rekryterande chef, +46 70 616 39 10

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sara Kühner, ansvarig rekryterare, +46 76 495 02 40

Fackliga kontaktpersoner:
Malin Löwenborg, IF Metall, +46 70 616 30 76

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-21

På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com