Deadline
20 May
Country
Sweden
Location
Hallstahammar
Job-ID
R0037410
Job category
Engineering

Till vår avdelning Teknik & Kvalitet i Hallstahammar söker vi nu vår nya kollega inom processutveckling för bearbetning. Vi välkomnar dig till en global koncern där du interagerar med både interna och externa kontakter, får möjlighet att bygga en stark teknisk kompetens och bidra till att effektivisera våra processer och utveckla verktyg för att skapa framtidens produkter och material. Vi ska vara det naturliga valet för våra kunder så vi lyssnar och erbjuder lösningar utifrån deras krav och behov. Tillsammans bygger vi en framgångsrik verksamhet!

Din roll


I rollen som Processutvecklare arbetar du främst mot kallbearbetning, dragning och färdigställning av tråd. Du som vill bli vår expert och utveckla din spetskompetens inom bearbetning ansvarar för att utveckla säkra, effektiva och tillförlitliga tillverkningsprocesser. Du identifierar, initierar och driver projekt och uppgifter avseende optimering av processer och industrialisering av nya produkter i nära samarbete med vår produktion och genom deltagande på dagliga produktionsmöten.

Hos oss kommer säkerheten alltid i första hand, tätt följt av kvalitet, men vi lägger även stort fokus på att arbeta med förbättrad kostnadseffektivitet samt leveransförmåga.

Din Profil

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen, helst inom maskin, material eller kemi och gärna erfarenhet inom bearbetningsteknik. Har du även erfarenhet från liknande roller alternativt drivit förbättringsarbete är detta meriterande. Genom din analytiska och tekniskt kreativa sida har du förmågan att omsätta teori till praktik. Då vi arbetar i Sverige och tillhör en internationell organisation är det viktigt att du kommunicerar på både svenska och engelska.

Som en del i vårt team av metallurger, specialister och ingenjörer kommer du ha möjlighet att driva förändringsarbete med ständiga förbättringar, ofta i projektform så med din positiva inställning är du väl medveten om att samarbete och kommunikation är nyckeln till fungerande relationer. Vidare präglas ditt arbete av noggrannhet och struktur och en vilja att ständigt utvecklas.

På Kanthal är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!

Vad du kan förvänta dig av oss

  • En välkomnande arbetsplats som präglas av en lång historia. Genomgående är den stolthet vi bär med oss för det arbete som vi gör och vad det bidrar till.
  • Internationell miljö med möjlighet till kompetens- och karriärutveckling
  • Hos oss är hälsa och säkerhet högsta prioritet; vi erbjuder ett konkurrenskraftigt förmånspaket med bland annat friskvård, sjukvårdsförsäkring, tandvårdsförsäkring samt pensionsplan.

På Kanthal är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!

Övrig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Markus Hällström, rekryterande chef, 070 290 82 73

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:

André Söderholm, ansvarig rekryterare, 076 529 65 77

Fackliga kontaktpersoner:
Petter Lindblom, Akademikerföreningen, 070 616 04 26
Riccard Söjbjerg, Unionen, 070 611 28 71
Johan Baringson, Ledarna, 070 616 53 96
Niclas Widell, IF Metall, 073 066 10 22

Välkommen med din ansökan senast 2024-05-20

Kanthal är ett bolag inom Alleima-koncernen och ett världsledande varumärke för produkter och tjänster inom industriell värmeteknik och motståndsmaterial. Tack vare våra skickliga kollegor och banbrytande teknologi, är varje innovativ lösning ett kreativt partnerskap med våra kunder. Med ett starkt engagemang för att minska klimatpåverkan stödjer vi några av världens största och mest spännande projekt.

Läs mer på www.kanthal.com och www.alleima.com