Deadline
3 Mar
Country
Sweden
Location
Sandviken
Job-ID
R0037131
Job category
Manufacturing

Inom Alleima och Primary Products finns Underhåll som arbetar med målsättningen att utveckla och förbättra våra anläggningars prestanda och tillgänglighet, samtidigt som vi minskar de totala kostnaderna – alltid med säkerheten främst. Initiativ, innovation och ständiga förbättringar är vår vardag och vi har ambitionen och engagemanget att erbjuda teknisk expertis och leverera service i världsklass. Nu söker vi efter en Underhållsmekaniker som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla underhållet inom vår verksamhet.

Din roll

I rollen som underhållsmekaniker ingår du i ett team med både elektriker och mekaniker för att lösa problem på våra maskiner och våra anläggningar. I dialog med driften tar du dig an de uppdrag och arbetsordrar som säkerställer driftsäkerheten i produktionen. Då vi alltid sätter säkerheten främst ser vi att du som person prioriterar säkerhet och genomför risk och konsekvensanalyser löpande.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Säkerställa att arbete utförs enligt rådande prioriteringsordning och med med god kvalitet.
  • Löpande dokumenterar utförda arbeten i vårt underhållssystem (Maximo).
  • Utföra underhållsåtgärder med hjälp av nödvändiga interna och externa kontakter.
  • Jobbar aktivt med förebyggande underhåll.

Tjänsten är för närvarande dagtid, då det är verksamheten som styr kan även andra skiftformer förekomma.

Din Profil

Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning, gärna industriteknik eller motsvarande, alternativt att du har en arbetslivserfarenhet som ses likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att arbete som underhållsmekaniker och har en god datavana. Meriterande är om du tidigare har arbetat med hydraulik, pneumatik samt innehar truck/traverskort och heta arbeten.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven, noggrann och ansvarstagande. Du har en förståelse och förmåga att utföra systematisk felsökning och förbättringsarbete med syfte att bibehålla eller höja anläggningseffektiviteten. Vi ser också att du är bekväm med att fatta egna välgrundade beslut, till din hjälp kommer du ha interna och externa samarbetspartners. Därför behöver du trivas lika bra med att arbeta självständigt såväl som i grupp för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna.

Vad du kan förvänta dig av oss

På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.

Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.

Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tankesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: Mer effektiva, lönsamma och hållbara

Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.

Övrig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Daniel Bäckström, rekryterande chef, +46 70 212 09 67

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Per Hammas, ansvarig rekryterare, +46 79-098 49 50

Fackliga kontaktpersoner:
Malin Löwenborg, IF Metall, 070 616 30 76

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-03.

På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov och att det är så vi uppnår våra affärsmål är bästa sättet att beskriva vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com