Flödeschef till vår Pulveranläggning

Deadline
2 Oct
Country
Sweden
Location
Surahammar
Job-ID
R0036583
Job category
Manufacturing

Din möjlighet att leda och göra skillnad väntar – ansök nu!

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med oss? Hos oss på Kanthal blir du en del av en internationell organisation och ett världskänt varumärke som är ledande inom industriell värmeteknik och motståndsmaterial. Just nu söker vi en flödeschef till vår Pulveranläggning i Surahammar.

Din roll

I din roll som flödeschef är du ansvarig för vår pulveranläggning i Surahammar. Du ansvarar för att tillsammans med ditt team uppnå de mål och förväntningar som finns, samtidigt som du utvecklar och effektiviserar era arbetssätt, processer och metoder. Lika självklart är det för dig att arbeta med att utveckla dina medarbetare och ständigt jobba för ett inkluderande arbetsklimat där företagets värderingar är centrala. Säkerhet är vår främsta prioritet och i din roll ansvarar du för såväl den fysiska som den psykosociala arbetsmiljön. Du har en självklar del i produktionsledningsgruppen och tillsammans med dina flödeschefskollegor bidrar du till att utveckla och implementera företagets strategi i verksamheten.

Arbetsuppgifter i korthet

 • Säkerställa, koordinera, strukturera och utveckla arbetet i produktionen

 • Systematiskt arbetsmiljöarbete inom avdelningen

 • Personalansvar för 12 kollektivanställda medarbetare

 • Personal- och kapacitetsplanering

 • Delta i teknikutveckling och investeringsprojekt

 • Leverantörs- och kundkontakter

Om dig

Vi söker dig med tidigare ledarskapserfarenhet med kunskap inom verksamhets- och personalplanering samt kostnadsuppföjlning, gärna med erfarenhet från industri eller likande arbetsuppgifter. Du är trygg i din ledarroll och trivs i en operativt roll och har förmågan att involvera dina medarbetare. Din ledarskapsstil präglas av din tydlighet samtidigt som du är ödmjuk, lyhörd och ansvarstagande gentemot dina medarbetare. Du tar initativ och agerar snabbt för att effektivt lösa problem eller situationer som kan uppstå. På Kanthal bryr vi oss om varandra och vi förstår att när vi jobbar tillsammans, även gränsöverskridande, får vi de bästa förutsättningarna att prestera och skapa välmående.

Då vi är ett internationellt företag med engelska som koncernspråk krävs goda kunskaper i såväl engelska som svenska. Du rapporterar direkt till vår produktionschef.

Vad kan du förvänta dig av oss

 • En spännande och utmanande verksamhet

 • Goda utvecklingsmöjligheter

 • En arbetsplats som lägger stor vikt vid medarbetarskap och ledarskap

 • På Kanthal lever vi efter våra kärnvärden varje dag:
  - Vi bryr oss
  - Vi levererar
  - Vi utvecklas

Övrig information

För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta:
Danijel Dobrinic, rekryterande chef, +46721454571

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta:
Elin Olsson, rekryterare +46767201699

Fackliga representanter:
Petter Lindblom, Akademikerföreningen, +46706160426
Riccard Söjbjerg, Unionen, +46706112871
Johan Baringson, Ledarna, +46706165396
Niclas Widell, IF Metall, +46706165396

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-02

Kanthal är ett bolag inom Alleima-koncernen och ett världsledande varumärke för produkter och tjänster inom industriell värmeteknik och motståndsmaterial. Tack vare våra skickliga kollegor och banbrytande teknologi, är varje innovativ lösning ett kreativt partnerskap med våra kunder. Med ett starkt engagemang för att minska klimatpåverkan stödjer vi några av världens största och mest spännande projekt.