Deadline
3 Mar
Country
Sweden
Location
Sandviken
Job-ID
R0037094
Job category
Engineering

Alleima och PU Cold söker en driven medarbetare till vår tjänst som Produktionstekniker med specialisering mot OFP. Som Produktionstekniker inom PU Cold kommer du vara en del av produktionen och flödeschefens förlängda arm ute i produktionen. Där vi vill att du ska säkerställa effektiva flöden och verksamhetsprocesser inom enheten. Är du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Tveka inte på att skicka in din ansökan!

Din roll

Som produktionstekniker kommer du att vara en nyckelperson i vår produktionsprocess och ansvara för att säkerställa effektivitet, kvalitet och säkerhet. I rollen kommer du vara ett operativt stöd till flödeschefen och se förbättringar på produktionen Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

  • Utveckla och förbättra processernas flöde på Cold.
  • Identifiera nya arbetssätt samt skapa instruktioner för produktionen.
  • Driva förbättringar och ansvarar för mindre projekt.
  • Vara kopplingen mellan operatörer och underhåll.

Rollen är dagtid.

Din Profil

Du som person har en gymnasieexamen med en teknisk bakgrund, med tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin. Du har god förmåga att analysera och hitta tekniska lösningar på problem. Du kan hantera Officepaketet och kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper är avgörande för denna roll som kännetecknas av att du en är driven och utforskande person. Du vill driva förändringar som leder till förbättringar för hela organisationen och inte är rädd för att ställa frågor till de i din omgivning.

Vad du kan förvänta dig av oss

På Alleima är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.

Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.

Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare

Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.

Övrig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jens Lydén, rekryterande chef, +46 70 616 26 63

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sara Kühner, ansvarig rekryterare, +46 76 495 02 40

Fackliga kontaktpersoner:
Linda Lindström, IF Metall, +46 70 273 44 14

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-03

På Alleima är vårt uppdrag mycket mer än att leverera högkvalitativa produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov som gör att vi uppnår våra affärsmässiga mål genom vårt dagliga arbete. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där Du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.

Med en tydlig riktning för vår resa, där vi nyttjar vår position som teknologiledare, progressiv affärspartner och där vi är drivande vad gäller hållbarhet, syftar vi till att bli ett ännu starkare bolag inom vår industri.

Är Du redo att anta denna utmaning tillsammans med oss? Följ med på vår resa! www.alleima.com