Deadline
29 Feb
Country
Sweden
Location
Hallstahammar
Job-ID
R0036984
Job category
Manufacturing

Är du nyfiken på industrin och vill vara en del av ett världsledande varumärke inom industriell värmeteknik och motståndsmaterial?

Till Kanthal i Hallstahammar söker vi nu nyfikna och ansvarstagande semestervikarier. Välkommen till en spännande värld där du får lära dig mer om vår produktion, våra kunder och samtidigt utveckla dina kunskaper tillsammans med oss!

Din utmaning

Under sommaren 2024 kommer vi att behöva förstärkning på flera håll. Som semestervikarie på Kanthal i Hallstahammar är du en viktig nyckelspelare som säkerställer att vi kan möta våra kunders behov av produkter även under sommaren. Vi söker personal till våra olika produktionsavsnitt och till våra stödfunktioner inom exempelvis underhåll, forskning och utveckling samt spedition och lager. Vi söker flertalet kompetenser inom olika områden och du kan via denna annons visa ditt intresse för sommarjobb oavsett vilket område som lockar.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller högre inom ett relevant område för den roll du söker. För sommarjobb i vår produktion är det fördelaktigt med utbildning inom verkstad och teknik eller ingenjörsvetenskap och vi ser gärna att du har truck- eller traverskort. Har du dessutom erfarenhet från verkstadsindustri, operatörsarbete eller montering är detta meriterande. För övriga tjänster inom våra stödfunktioner söker vi dig med eftergymnasial utbildning inom exempelvis produktionsteknik, kvalitet, logistik och materialvetenskap, men även andra inriktningar kan vara aktuella.

För att trivas tillsammans med oss har du en utåtriktad och inkluderande personlighet och du har lätt för att samarbeta med andra. För oss är det också viktigt att du har en positiv inställning, en stark vilja att lära och en önskan om att utvecklas genom att ta egna initiativ. På Kanthal kommer säkerheten alltid främst – därför vill vi att du efterlever detta och bidrar till en säker arbetsplats genom att vara noggrann och ansvarsfull.

På Kanthal är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!

Vad du kan förvänta dig av oss

På Alleima Kanthal är vi övertygade om att mångfald och inkludering leder till en bättre arbetsplats för våra anställda, vårt företag och våra kunder.

Vi bryr oss: Vi är stolta över det vi gör. Vi bryr oss om våra kunder, våra medarbetare, miljön, de samhällen där vi verkar och den framtid vi delar.

Vi levererar: Vi levererar på våra åtaganden, med ett lösningsorienterat tänkesätt gör vi det möjligt för våra kunder att vara deras allra bästa: effektivare, lönsammare och hållbarare

Vi utvecklas: Vi utvecklas ständigt. Tillsammans tar vi ledningen för att främja material, ambitioner, industrier, oss själva – och samhällen till det bättre.

Övrig information

För frågor angående rekryteringsprocessen och tjänsterna, vänligen kontakta:
Sommarrekryteringen Alleima Kanthal, sommarrekrytering@alleima.com

Fackliga kontaktpersoner:

Riccard Sjöberg, Unionen, +46706112871

Petter Lindblom, Akademikerföreningen, +46706160426

Johan Baringson, Ledarna, +46706162054

Niclas Widell, IF Metall, +46730661022

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29.
Urval sker löpande och vi kan kontakta dig innan sista ansökningsdagen.

Kanthal är ett bolag inom Alleima-koncernen och ett världsledande varumärke för produkter och tjänster inom industriell värmeteknik och motståndsmaterial. Tack vare våra skickliga kollegor och banbrytande teknologi, är varje innovativ lösning ett kreativt partnerskap med våra kunder. Med ett starkt engagemang för att minska klimatpåverkan stödjer vi några av världens största och mest spännande projekt.

Läs mer på www.kanthal.com och www.alleima.com